Buddy Pim

Ik ben Pim , ben 51 , en woon in Vlissingen.

In 2012 werd bij mij de diagnose oogmelanoom gesteld na urenlange onderzoeken . De tumor in mijn linkeroog was zo groot dat er geen enkele mogelijkheid bestond om mijn oog te sparen. Het gehele oog moest verwijderd worden helaas…..dat was een hele schok…..Gelukkig geen uitzaaiingen volgens de internist dus ondanks het slechte nieuws een gevoel van opluchting

Ik ben geopereerd in het oogziekenhuis in Rotterdam.
Na mijn operatie herstelde ik eigenlijk heel voorspoedig , al was het wel wennen dat ik met links niets meer zag. Maar het ging iedere dag beter en beter ! Nu , 8 jaar later, heb ik heel veel lieve mensen leren kennen, zowel als in het binnenland als in het buitenland, voel ik me goed en alles gaat zijn gangetje. Ik heb nog steeds 2 keer per jaar controle op uitzaaiingen , en alle controles zijn goed.

Een buddy zijn voor een ander, zie ik echt als een positieve uitdaging, ik heb heel veel geleerd van lotgenoten en dat doe ik nog steeds. Ik sta graag voor andere mensen klaar en ben heel blij dit te kunnen doen voor anderen lotgenoten.

Ik sluit graag af met: ik heb dan wel oogmelanoom , maar het oogmelanoom heeft mij niet….